Certifikati in pokali kakovosti

Svetovni prevajalski certifikat ISO 17100

Je novi specifični certifikat za prevajalske storitve, ki je zamenjal dosedanji certifikat EN 15038.

Certifikat dokazuje zaupanje strank, stalna optimizacija storitev, dobro organiziran potek dela, ki se kaže v visokokakovostnih rezultatih, večja konkurenčnost na trgu ponudnikov.

Cilj je zagotoviti enotno terminologijo, določiti osnovne zahteve za jezikovne storitve ter vzpostaviti okvir za sodelovanje med strankami in ponudniki storitev v smislu pravic in dolžnosti..

Sistem vodenja kakovosti ISO 9001

Novi ISO 9001!

Vključuje zahteve za sistem vodenja kakovosti.

Z optimiziranim procesom dosegamo številne prednosti, kot so: preglednejša organiziranost poslovanja, preglednost poslovnih procesov, dokumentiranost postopkov z odgovornostmi in s pristojnostmi ter izboljšanje notranje komunikacije.

Osnovne zahteve se nanašajo na sistem vodenja kakovosti, odgovornost vodstva, vodenje virov, realizacijo storitve ter na merjenje, analiziranje in izboljševanje..

Certifikat strpnega podjetja

Čeprav nič kaj pomembna zadeva, pomoč vrtcu, parim otrokom, so nam iz Fini zavoda Radeče podelili tale certifikat.

Ponosno ga kažemo povsod, saj ustrezno ponazarja naša prizadevanja, da prvi na listi pozornosti naj bodo otroci, tisti majhni nebogljeni hitro učeči se prebivalci našega planeta.

Če bomo ohranjali zdravo pamet in pravilno investirali, bomo brezskrbno pisali varno prihodnost za vse nas.

Certificirani podizvajalci

Skupina PSD v svoje vrste vključuje izkušene in certificirane podizvajalce. Tako zagotavljamo spoštovanje procesov in kakovost samega produkta, katerega vam izročimo.

Cambridge ceritificate je samo eden izmed certifikatov s katerimi se lahko pohvalijo naši partnerji, podizvajalci in zaposleni.

Mavrični pokal zdravja

Pridobitev pokala je bilo presenečenje že od samega začetka, saj so o nas slišali na GZS (Gospodarski Zbornici Slovenije) in nas takoj povabili k sodelovanju na 3. natečaju na katerem smo, po predstavitvi lastnih ukrepov in izkušenj na področju ohranjanja zdravja zaposlenih, bili ocenjeni pozitivno.

Veseli nas, da obstaja inštitut, ki spremlja tudi tovrstne napredke v podjetjih.

Prejemniki pokalov 3. natečaja Mavrični pokal zdravja

Kako nam je uspelo?

Preventiva:
- Vsi zaposleni so opravili testiranje za ugotavljanje dejanske biološke starosti in dobili napotke za izboljšanje svojega zdravstvenega stanja.
- Z vrči za filtriranje vode v svojih prostorih opominjajo zaposlene, da ne pozabijo na zadosten vnos tekočine.

Izobraževalne in podobne aktivnosti povezujejo z gibanjem – sprehodi, tekom ipd. 

Skrbijo za povezovalni – timski duh v podjetju, za boljšo kakovost dela in življenja – »s čim manj obremenitvami doseči čim boljši rezultat« in se večkrat družijo tudi zunaj delovnega časa (bowling, kofetkanje …). 

Delovni čas je prilagodljiv in podjetje omogoča tudi opravljanje dela od doma. Spodbujajo tudi udeležbo na športnih prireditvah (posamezniki se udeležujejo tudi ljubljanskega maratona ...), predvsem pa vožnjo v službo s kolesom. Imeli so tudi celoletno fitnes karto za zaposlene in zunanje sodelavce.

PSD-jevci tudi radi pomagajo (večkrat so vključeni v različne akcije) in skrbijo za primerno ravnanje okolje. Oboje jih povratno bogati.

Tudi za naprej imajo ambiciozne načrte: selitev v nove prostore, ki bo omogočila lasten fitnes, savno, bazen in prostor za vadbo joge.

Mavrični pokal zdravja za podjetje PSD d.o.o. prejme direktor Dragan Šibanc.

AAA certifikat bonitetne odličnosti 2018

Bisnode Slovenija s certifikatom potrjuje, da poslovni subjekt dosega mednarodni standard bonitetne odličnosti in spada v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.

Poslovni subjekt izpolnjuje kriterije bonitetne odličnosti za leto 2018 in spada med najbolj zanesljive slovenske poslovne subjekte, ki so upravičeni do uporabe mednarodno priznanega statusa AAA kot simbola standarda bonitetne odličnosti.

Hvala za korektne prevode

Zahvaljujem se vam za korektne prevode, ki jih tako tudi potrjujem. Lep pozdrav.

Damjan Kos, vodja – direktor Sektor za informiranje in odnose z javnostmi, Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije
ZZZS

Hvala za prevode popoldne

Zahvaljujem se vam in vašima prevajalcema za posredovanje prevodov na e-naslov oblikovalca v popoldanskih urah.

Lep pozdrav, Tomaž Kocjan, DARS

PSD piše vašo usodo. Spoznajmo se.

NAŠE STRANKE