Prevajanje, sodni prevodi, sodni tolmači, oprema za tolmačenje | PSD GROUP

Poskrbimo za sodne prevode v angleščino, nemščino, hrvaščino, srbščino, makedonščino, francoščino, italijanščino, španščino, ruščino, madžarščino, kitajščino, beloruščino, ukrajinščino, arabščino in v druge jezike ter za sodne prevode iz teh jezikov. Pri nas dobite najcenejše prevode v nekatere južnoslovanske jezike in iz njih.

Prijavili ste se že na nekaj sto razpisov, za nami pa je na tisoče strani sodnih prevodov v več kot 35 jezikih. Dokumente v jezike, za katere v Sloveniji niste našli zapriseženih sodnih tolmačev, smo lahko prevedli v sodelovanju s svojimi podružnicami v tujini. Naše delo bo vedno zavezano optimalnim rešitvam za naročnike.

SODNI PREVODI

Sodni prevod vam lahko uredimo že v istem dnevu.

SPLETNI PREVODI

Delujete mednarodno? Prevod besedil na spletni strani je pomemben del vašega poslovnega uspeha.

STROKOVNI PREVODI

Visoko specializirani prevajalci bodo prevedli še tako zahtevno strokovno besedilo.

TOLMAČENJE IN NAJEM OPREME

Tolmači in oprema za velike mednarodne konference ali manjše poslovne dogodke.

Za več informacij obiščite spletno stran

Zahvala za pomoč

Zahvala za pomoč pri pripravi Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014-2020 in s tem povezanimi aktivnostmi (1.100 strani prevoda v angleščino). Delne objave PRP si lahko ogledate prek nekaj povezav.

RS, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano

Zelo spoštujem korektnost

Zaupanje je del posla in s takimi potezami, kot je spodnje e-sporočilo, prav gotovo gradite naše zaupanje. Zelo spoštujem korektnost ravnanja vašega podjetja in vas osebno.

Hvala lepa. Mojca Slana, LEK

Naše stranke