Dobrodošli v Skupino PSD

Kdo smo?

Skupina PSD je nastala, kot ideja o združevanju podjetij PSD, podružnic in partnerjev, tako doma, kot v tujini. Cilj združevanja in medsebojnega nadopolnjevanja je ponuditi vam visokokakovostne in strokovne rešitve na področju prevajanja, sodnega prevajanja, simultanega ali konsikutivnega tolmačenja, najema opreme za tolmačenje na dogodkih, poslovnega in davčnega svetovanja na področju nekdanjih jugoslovanskih republik in pomoči pri iskanju in zaposlovanju kadrov v Adria regiji. Izkušnje z vami so nas naučile, kako vam lahko pomagamo, zato smo se naučili pripraviti odgovore na skoraj vsa vprašanja in ne samo biti vaš servis za prevajanje. Preberite si nekaj primerov, kako smo vam lahko pomagali

IZKUŠENI ZAPOSLENI

Naši zaposleni so izkušeni strokovnjaki na svojih področjih. Vedno na voljo za kakršnokoli vprašanje in posredovanje odgovora v najkrajšem možnem času.

ODLIČNA KOMUNIKACIJA

V Skupini PSD je osnovno orodje komunikacija in ne aplikacije s katerimi omogočamo dostop do vašega profila ali programska oprema s katero skrbimo za konsistentost in kakovost storitev. Zato je poudarek na individualnem pogovoru, razumevanju in prilagojenih rešitvah.

NENEHNO UČENJE

Naši zaposleni se poleg zunanjih izobraževanj udeležujejo tudi PSD internih seminarev, na katerih predstavimo novosti, vaše predloge in tako poskusimo izboljšati svoje storitve.

Naša prevajalska ekipa

Skupina PSD ima v svojih vrstah 17 redno zaposlenih, tri ožje sodelavce in prek 650 zunanjih podizvajalcev, zlasti prevajalcev, nekaj odvetniških pisarn in svetovalcev. Ker je cilj vaše zadovoljstvo smo v skupino, katera skrbi za odlične prevode vpeli zanesljive in sposobne podizvajalce. Nekateri izmed njih so z nami že od samega začetka. Vpetost v več kategorij je v korist kakovosti, saj s tem omogočamo profesionalne končne preglede na zelo različnih področjih prevajanja.

BNI ekipa, mreženje

BNI Makedonija začne svojo uradno pot konec leta 2015. Že takoj, julija 2016 nam je uspelo ustanoviti tudi prvo BNI skupino v Skopju, BNI Synergy. Tako je tlakovana pot razvoja BNI filozofije tudi v Makedoniji. Podjetniki in posamezniki bodo uživali sadove etičnega in kakovostnega povezovanja in tako ustvarili pomemben delež poštenih in zavidanja vrednih poslov. 

Svetovalna ekipa

Leta izkušenj naših svetovalcev vam omogočajo odgovore na marsikakšna vprašanja s področij davkov, financ in prava. Naše storitve pokrivajo celotno Adriatik regijo. Izberite pravi servis.

Lilija Atelje in Toše Proeski

Za Lilija Atelje, podejtje, katerega sta skupaj gradila Toše Proeski in njegova managerka Ljiljana Petrović je zelo profesionalno skrbelo podjetje PSD. Z njihovimi storitvami smo bili izjemno zadovoljni.

Ljiljana Petrović, Lasto Nikolovski 

We are pleased with their responsiveness

We are cooperating with PSD translation agency on the issue of the foreign-language magazine, Slovenija vas vabi!, which targets foreing business public. The magazine is a supplement to business press and requires translation of high qualty, which PSD undoubtedly provides. We are also pleased with their responsiveness, timely delivery of large quantities of documents in short deadlines and their adjustment to our translation needs. We recommend PSD to all who require a high-qualty and reliable translation partner.

Monika Klinar, M.Sc., Finance

PSD piše vašo usodo. Spoznajmo se

Naše stranke