Zakaj izbrati Skupino PSD?

Družbena odgovornost

Projekti, katere PSD samostojno, ali v okvirju različnih združenj izvaja kažejo, kako vračamo družbi nazaj.

Poslovno mreženje

S poslovnim mreženjem želimo pomagati vam, podjetnikom, ki iščete svoje priložnosti tako doma kot tudi v tujini. Mreženje je aktivnost s katero razširjamo svoja obzorja, spoznavamo nove ljudi, kulture in se nenehno učimo. Ne obotavljajte se, vprašajte nas, morda ravno mi poznamo nekoga, ki ga potrebujete.

Vizija in poslanstvo

Natančno smo usmerjeni v razvoj in internacionalizacijo podjetja, saj želimo biti vaš servis povsod. Ponosni smo tudi, da izhajamo iz Slovenije.

Kakovost in tradicija

Prvo desetletje je že za nami. Vstopamo v dvanajsto leto delovanja. Na tej poti smo se skupaj z vami, naučili kaj pomeni biti odličen.

Tehnologija in lasten razvoj

Takoj za standardizacijo procesov smo zaznali potrebo po lastnem tehnološkem razvoju, saj smo orodja prilagodili in jih še vedno prilagajamo vašim potrebam. Extranet profil je dostopna točka za vaše podjetje, preko katere lahko upravljate svoje intelektualno bogatstvo, ki nam ga zaupate.

Mednarodna vpetost

Ideja o internacionalizaciji PSD in franšiznem sistemu bo v korist strank, saj vam bo poenotenost naših rešitev, ne glede na državo v kateri se nahajate vedno pri roki.